Dünya Döndükçe Kampı'nın Ardından

Dünya Döndükçe Kampı'nın Ardından

Kıymetli Dostlar,

Friends of Respect (FoR) tarafından düzenlenen Dünya Döndükçe Kampı’nın sonuncusu, Kur’an’ın Sihirli Ufku: Yusuf Suresi üzerine gerçekleşti. 24 saat hız kesmeden süren kampımızın tamamına iştirak edip, sınırlarını zorlayan katılımcılarımız olduğu gibi, belirli bölümlere katılabilen ve kaçırdığı saatler için üzülen veya kayıt olduğu halde katılım imkanı bulamayan dostlarımız da oldu. Gerek kamp esnasında ve sonrasında gelen yoğun talepler üzerine gerekse Ramazan-ı Şerif’i idrak ettiğimiz günlerde vaktimizi bereketlendirmesi temennisiyle kamp videolarımızı Risale ve Hizmet Araştırmaları Merkezi’nin YouTube kanalında paylaşmaya başladık. Efendimiz (sav)’in kalbini perçinleyen, ilim ve hikmet yörüngeli Yusuf Suresi’ne farklı zaviyelerden bakma fırsatı bulabileceğiniz videolarımızın istifadeye medar olacağını ümid ediyoruz.

Henüz abone değilseniz YouTube kanalımıza abone olmanızı ve çevrenizi de bu konuda teşvik etmenizi rica ederiz: youtube.com/@RisaleHizmetTR

YouTube Dünya Döndükçe Playlist: youtube.com/playlist?list=PLe--lrxI34vu-pjGfzq5gFymajvfS2XjO

YouTube kanalımızın yanı sıra bizi aşağıdaki sosyal mecralardan takip edip, paylaşımlarımızı beğenirseniz ve paylaşırsanız çok memnun oluruz: